انتقال و اسکان طالبان پاکستانی به شمال، بحران کشور را افزایش می‌دهد/حزب جنبش ملی خواستار توقف انتقال تروریستان پاکستانی به شمال افغانستان گردید

مسئول ارتباطات خارجی جبهه مقاومت ملی هشدار داده است که حضور طالبان پاکستانی در تخار که هم مرز با تاجیکستان است، اکنون تهدیدی مستقیم برای امنیت، تمامیت ارضی و حاکمیت این کشور و سایر کشور‌های آسیای مرکزی است.به گزارش پیام آفتاب، علی میثم نظری، مسئول ارتباطات خارجی جبهه مقاومت در تویترش هشدار داده است، که حضور طالبان پاکستانی در تخار که هم مرز با تاجیکستان است، اکنون تهدیدی مستقیم برای امنیت، تمامیت ارضی و حاکمیت این کشور و سایر کشور‌های آسیای مرکزی است.

مسئول ارتباطات خارجی جبهه مقاومت با ابراز نگرانی از این مسأله نگاشته است، که حضور گسترده “تروریستان تحریک طالبان پاکستانی” در امتداد مرز تاجیکستان در ولایت‌های شمالی به‌ویژه تخار یک تحول نگران‌کننده است.
آقای نظر افزوده است: “از آن‌جایی که طالبان تروریست به‌خاطر اقدام‌های پاک‌سازی قومی خود در این مناطق شناخته می‌شوند، این موضوع توجه جهانی را به خود جلب می‌کند”.

او هشدار داده است، که با جا‌بجایی هزاران تن از این “تروریست‌های خارجی” در امتداد مرز شمالی، نه تنها خطر طولانی شدن درگیری چند دهه در افغانستان، بل‌که ثبات و امنیت کُل قاره آسیا را نیز به خطر می‌اندازند.

مسئول ارتباطات خارجی جبهه مقاومت با اظهار این‌که بی‌ثباتی آسیای مرکزی تنها به نفع گروه‌های تروریستی خواهد بود، تأکید کرده است که درک پیامدهای جغرافیایی این تحولات نگران‌کننده و پاسخ به تهدیدی که طالبان علیه منافع همه ایجاد کرده است برای همه ضروری است.

حزب جنبش ملی خواستار توقف انتقال تروریستان پاکستانی به شمال افغانستان گردید
همچنین حزب جنبش اسلامی به رهبری مارش عبدالرشید دوستم در واکنش به جابه‌جایی تروریستان پاکستانی در ولایت های شمال افغانستان نوشت: “پسین ها در رسانه های اجتماعی معتبر و شبکه های اجتماعی خبرهای زیادی مبنی بر اسکان تروریستان تی تی پی و سایرگروه‌های دهشت افگن توسط حاکمیت نا مشروع طالبان در شمال افغانستان دست به دست می‌شود که شدیدا موجب ناراحتی و نگرانیهای ذهنی هموطنان ما گردیده است”.

این حزب افزوده است: “بحران موجود که پس از غصب و انحصارقدرت توسط گروه تروریستی طالبان درافغانستان به عمق خود رسیده است درنتیجه اعمال سیاستهای قوم محور و تبعیض آمیز به عامل اصلی فروپاشی اقتصادی، فقر و بی‌کاری، تقابل با همسایه ها، رشد افراط گرایی وانتقام جویی و عدم کنترل برمحاکم صحرایی میان گروهی تروریستان گردیده است. دریک چنین وضعیت تعامل همسایگان و جامعه بین المللی با این گروه غیرمشروع و عاقبت نیاندیش، جفای بزرگ برسرنوشت مردم افغانستان پنداشته می‌شود، این یک تعامل سیاسی نه، بلکه امضای یک تعهد ننگین دیگر برای اشغال وتجاوز بیگانه به خاک افغانستان بوده به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نمیباشد”.

در ادامه این اعلامیه آمده است: “تاریخ شاهد است که حاکمان فروخته شده گذشته این سرزمین بارها تلاش ورزیدند با طرح برنامه های محیلانه ترکیب قومی این منطقه را برهم بزنند، اما باشندگان غیور و باشهامت این سرزمین در برابر آنها قیام نموده از نوامیس و ارزشهای تاریخی خویش رشادتمندانه دفاع نمودند. جنبش ملی اسلامی افغانستان به عنوان یک حزب حامی ارزشهای ملی و اسلامی و مدافع منافع کشور پیوسته طرفداربرقراری ثبات و صلح در کشور بوده در کنار سایراحزاب و جناحهای که درترکیب شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان حضور دارند ازراه حل سیاسی پشتبانی کرده و مخالفت خود را به مسأله اشغال افغانستان توسط بیگانگان اعلام داشته و ابزار نگرانی می نماید”.

گفتنی است، که موضوع جابجایی جنگ‌جویان (تی‌تی‌پی) در شمال افغانستان باعث نگرانی گسترده مردم و کشورهای آسیای مرکزی شده است.



maps-and-flags call folder cross-mark menu-three-lines play-button search-1 quote user view-list-button check